Onderwijs

Onderwijs

Business in the Cloud is een onderdeel van Loonstra Computer Services. Sinds de oprichting in 1999 leveren wij systemen, notebooks, Chromebooks en tablets aan vele scholen. Ook het beheer van de systemen en het aanleggen/beheren van een (WiFi) netwerk voor de school behoren tot onze werkzaamheden.

Wij leveren systemen van uitstekende kwaliteit voor ongekend lage prijzen, vraag het maar aan de scholen uit ons portfolio.
Ook voor een goed en snel functionerend draadloos netwerk kunnen we u uitstekend van dienst zijn, en dat voor prijzen welke u niet voor mogelijk hield.

Speciaal voor het onderwijs leveren wij de allernieuwste generatie beeldschermen van het merk Vidistri, deze zijn standaard voorzien van 5 jaar garantie (tegen een geringe meerprijs met 7 jaar garantie!) De nieuwste generatie beeldschermen zijn bijzonder licht van gewicht vergeleken met voorgaande versies, en door de nieuwste technieken zijn deze ook veel minder gevoelig voor reflecties van ramen of verlichting. De schermen zijn van de allerhoogste kwaliteit en zijn bijzonder goed geschikt om bijvoorbeeld langzaam de fijnste letters in detail en zeer scherp te schrijven. Natuurlijk leveren we ook de ophangsystemen of verrijdbare trolleys voor de schermen en monteren we alles volledig afgewerkt op uw school. Indien gewenst kunnen we altijd een demonstratie bij u op school verzorgen.

Bel ons voor een afspraak: 085-0240110 of stuur een mail info@businessinthecloud.nl.

Laat u zich verbazen door onze scherpe prijzen.

Klik op de afbeelding om de brochure te bekijken.